STARFISH BOOKS

 

Starfish Books is een nieuwe uitgeverij voor fictie en non-fictie, met een eigenwijze signatuur. Wij zijn wars van geijkte denkpatronen en gaan dwars tegen populaire trends in. Tegelijkertijd proberen we de vinger aan de pols van de tijdgeest te houden en onze lezers met verrassende nieuwe inzichten te confronteren. Wij maken boeken die uitnodigen om gelezen te worden, van auteurs die je uitdagen om zélf na te denken.

Starfish Books is onvoorspelbaar, maar altijd actueel; tegendraads en met een gezonde dosis humor en brutaliteit; niet altijd even makkelijk, wel altijd goed leesbaar.
Mooi vormgegeven boeken van en voor dwarsdenkers.

Colofon

Starfish Books een samenwerkingsverband van Menno Grootveld en Tiers Bakker.

8 Comments for “STARFISH BOOKS”

Christophe Van Gerrewey

says:

Beste Starfish Books,
Staat de verschijning van “Als een dief op klaarlichte dag” van Slavoj Zizek nog steeds bij jullie op stapel? Daar ben ik benieuwd naar.
Dank en groet,

Zsa Zsa Linnemann

says:

Hallo Christophe,
Helaas duurt het allemaal wat langer dan verwacht. Het boek van Zizek komt nu in september uit. Hopelijk ben je dan nog steeds geïnteresseerd!
Hartelijke groet,
Menno

bernard degraeve

says:

Geachte,
Wanneer mogen wij het boek “De economie heerst” van Dani Rodrik verwachten ?
Wij kijken er ongeduldig naar uit.
Vriendelijke groet.

Zsa Zsa Linnemann

says:

Beste Bernard,

Excuses voor het late antwoord. Het boek van Rodrik zal naar alle waarschijnlijkheid pas in 2021 verschijnen. We hebben nu voorrang gegeven aan drie andere boeken (Politieke troost van Jos Scheren en Wijnand Duyvendak, vandaag verschenen), Als een dief op klaarlichte dag van Slovoj Zizek en Het retorische weten II van Emanuel Rutten. Daarna komt Rodrik aan de beurt. Hartelijke groet, Menno Grootveld

Gerard Snels

says:

Ik kijk uit naar de publicatie van ‘Politieke troost van Spinoza’. Vanaf wanneer is dat te bestellen?

Zsa Zsa Linnemann

says:

Beste Gerard,

Sorry, je moest er even op wachten, maar het boek is vandaag verschenen en is op de website, of via de betere boekhandel verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *